Šanil Tepih, Tepih S Uzorkom Tepih,Šanil,Dizajn interijera, Dekoracija Kuće, Dekor,Sag, Orijentalni Tepih, Stari Gleda Novi Tepih

  • 682.94 kn
( 0 Naši kupci )

Tepisi i Prostirke

Broj artikla:
  • w10569
Oznake:
  • okrugli tepih za trkače, limeta cijele mat, vaza u orijentalnom stilu, muški cijele mat, narukvica orijentalni dizajn, posuđe istočne dizajn, ins cijele mat, cijele kokos tepih, dekor orijentalni dizajn, haljina i.
  • Podrijetlo: TR(Porijeklo)

Šanil Tepih, Tepih S Uzorkom Tepih,Šanil,Dizajn interijera, Dekoracija Kuće, Dekor,Sag, Orijentalni Tepih, Stari Gleda Novi Tepih

Dobrodošli u naš dućan...

Naše tepiha-to je moderan tepih s uzorkom ćilimu.

Naše tepihe, koje mi proizvodimo, pogodna za svaku sobu sa svojim neograničenim bojama i uzorcima, nisu ograničeni na modelima u našoj trgovini, ali možemo pretvoriti bilo koji način koji želite, na tepih.Možete odabrati željenu tepih u skladu s dominantnim bojama u vašoj sobi ili ga poslati nam za stvaranje svoje slike.

Izrada tradicionalnih uzoraka suvremenim metodama tepih daje životnu snagu.To daje posebnu atmosferu kako moderne, tako i tradicionalnom okruženju.

Naše tepisi imaju нескользящую potplata.Tako da lako možete ga koristiti na bilo kojoj površini.

Sirovine koje se koriste u tepihu, certificiran i ne predstavlja nikakvu opasnost za zdravlje.

U našim tepisima koji se može prati na temperaturi od 30° bez centrifugiranja, boje ne gube svoju vitalnost i nakon pranja.

Možemo proizvodnju tepiha u pravim vam bojama i modelima, prave vam veličinama, za željenu sobe.

Možete koristiti naš dugotrajni tepiha u vašem domu i uredu u godinama s mirom uma.

Ti uvijek možeš mi pisati o bilo čemu.Ja mogu odgovoriti na vaša pitanja, i možemo zajedno naći rješenje za svaki problem.

Vaše narudžbe pažljivo pakiraju i šalju u najkraćem mogućem roku.

Pažljivo proizveden i koji se šalje nakon kontrole kvalitete.Ako naiđete na probleme s proizvodnjom, mi s radošću mi smo vaše zahtjeve za povrat robe za vaše zadovoljstvo.

Hvala što Ste posjetili naš dućan.

Zbogom...

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: