Besplatna Dostava Spremnika Za Gorivo Za 2-Taktni 4.0 Hp Hangkai Spušteni Motor Лодочный Motor

  • 363.73 kn 395.38 kn
( 0 Naši kupci )

shop

Broj artikla:
  • w128631
Oznake:
  • slajdovi everlast, cover everlast, naljepnice snaga vanbrodskih motora, motor hangkai 3 5 l. c., prsten хангкай, ventilator hangkai 2, spremnik za gorivo harely, držanje vanbrodskog motora hangkai, dc motor pm, motor 4 u brod
  • Warantee: 1 godina
  • Dimenzije (D x Š x v) (mm): -
  • elegantan stil: vodeno hlađenje
  • sustav paljenja: CDI
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Stanje: Novo
  • Boja: crna ili dok se za rad
  • Položaj motora: Spušteni motor
  • motor: 2 Potez
  • Otpremna: u roku od 3 dana nakon uplate
  • Vrsta goriva: benzin
  • Radna brzina: 4000-5000р/min
  • Naziv: EVERLAST BAY GRADITI BUDUĆNOST
  • Obujam motora: 1 - 2Л
  • Cilindri: 1

Besplatna Dostava Spremnika Za Gorivo Za 2-Taktni 4.0 Hp Hangkai Spušteni Motor Лодочный Motor

1. Brazilski korisnici, molimo vas da ostavite svoj porezni broj (CPR/GST/RFC/CFT/CPF).

2.Ruski kupci, molimo vas , pozovite točno puno ime ( ime , prezime ,bolje sa prezimenom vašeg oca) primatelja i punu adresu informacija, kao i nova pravila u vašoj zemlji , upućivanje neće biti uspješno isporučena bez ove informacije.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. USLUGA TRANZITNOG VREMENA dostupan prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Tranzit vrijeme se može mijenjati, posebice tijekom blagdana.

6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog dostupnosti na lageru, a razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

1. Imate 5 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 5 dana, smatra se da je koristilo, a MI NE ćemo IZDATI VAM POVRAT novca ILI ZAMJENU.IZUZETAKA NEMA!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi MORAJU BITI u originalnom pakiranju, i TREBALI bi NAM DATI broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i svoj po#.

3. Mi ćemo VAM povrat novca u punom iznosu dobitne oklade, nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se Kupac i prodavatelj će odustati od posla s www.apartmani-baskavoda.com.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod(e) nije tako, kao reklamirao.

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim proizvoda, oštećenih i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Oprema dolazi s jamstvom od 3 mjeseca.

2. Neispravne robe MORAJU biti obaviješten i vraćen u roku od jamstvenog roka (i u originalnom pakiranju, ako je to moguće).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i dati svoj broj narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMIJENITI ROBU S ISTEKLA GARANCIJA.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.apartmani-baskavoda.com!

1.Ostavimo pozitivan pregled nakon primitka uplate.Molimo kontaktirajte nas ako niste zadovoljni s proizvodom nakon njegova primitka.

2. Na sve poruke će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana.Ako niste dobili naš odgovor, molim vas, molim vas, ponovo pošaljite svoj e-mail, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

3. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama,molimo vas, dajte nam komentar od 5 zvjezdica.Hvala!

1.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz. ·

2.Mi ćemo vam poslati paket u skladu s onim kakav je način isporuke ste izabrali ,ali ako postoji velika razlika u rok isporuke i napunjen je zbog express-tvrtke (DHL ,FedEx ,TNT ,UPS), mi ćemo vam pomoći da ponovno odabrati još jedan učinkovit ekspres za 1 dan .Morate odgovoriti nam u roku od 1 radnog dana ,u suprotnom, mi sami ćemo rješenje za vas !

3.O projektnom rok isporuke samo za vašu informaciju ,on ponekad može biti odgođen zbog praznika ili posebnih uvjeta, kao što su carinski stroga provjera .

4. Kako bi bili sigurni da ste dobivanje proizvoda s niskim troškovima carinjenja ,možemo objaviti na računu s niže vrijednosti, morate nas obavijestiti unaprijed, ili ćemo proglasiti fakturu sa stvarnim cijenu koju ste platili .

5.Za ruskog kupca, imamo brz način dostave, samo 5 dana bit će dostavljen u vašu zemlju, ali vam je potrebno da se proizvod sami u našem ruskom uredu.Ovaj način je pogodan za trgovca na veliko.Ako je nešto zanimljivo, molimo pošaljite nam e-mail.Hvala.

6. Samo ozbiljan kupac!Molim vas, stavite ulog samo u slučaju, ako se slažete sa svim uvjetima

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: