Afrička cvjetne čipke Tkanina Visoke Kvalitete 2020 Francuska Čipka cvjetne čipke Tkanina 5 Metara vjenčanicu Нигерийская cvjetne čipke Tkanina ML8506

  • 628.72 kn
( 0 Naši kupci )

shop

Broj artikla:
  • w215034
Oznake:
  • japanski žuta tkanina, laser žute tkanine sa šljokicama, tirkizna tkanina, čipka, žuta prozirna tkanina, uzorak žute tkanine, konka tkanina žuta, cvjetne čipke tkanina mairmaid, organza žut čipka, chevron žuta tkanina, čipka od tkanine brabd
  • Naziv: NXBF NANXUAN BUM MODE
  • Izgovor: Važan događaj

Uvod:

Mi forcus na proizvoditi sve vrste tkanine, čipke,kao što je tkanina remen гипюра ,kemijski čipka,afrički шнуровое čipka,водорастворимое čipka,švicarska вуалевое čipka,francuske čipke,baršunasto čipka itd.

Poboljšali smo tehnologiju i mogućnosti obrade, može se naručiti za poslovanje, kao što su masovne proizvodnje, tako i pružanja usluga na прототипированию.

Imajte na umu da boja tkanine na fotografijama se može razlikovati u različitim uvjetima osvjetljenja i može se razlikovati od ekrana/monitora.

Možete postavljati pitanja o detaljima proizvoda slanjem poruke preko AliExepress message center ili Trademanager, Whatsapp je također u redu.I mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: