Novi ABS Motor Lijevanje Pod Pritiskom Oplata kit za Triumph Daytona 675 06 07 08 675R 09 10 11 12 vozila u punoj Izglađivanje crveno i crno

  • 2 634.89 kn
( 0 Naši kupci )

Okviri i Elementi

Broj artikla:
  • w34859
Oznake:
  • штепсельные vilice daytona 675, rama triumph 765, torbe triumph 765, šljive triumph daytona 675, bar daytona 675r, igračke daytona, matica daytona 675, plakat daytona675, papučice za triumph daytona 675, kapa daytona 675r
  • Lijevanje: Injekcije
  • Motobike Napraviti: Aprilia
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Naziv: NoEnName_Null

Dobrodošli u naš dućan!!!Dobrodošli u naš dućan!!!

Poklon 1:1 kom Slobodan vjetrobransko staklo(default dimljeni crna)

Poklon 2:1 Komplet besplatne toplinske zaštite

Poklon 3:1 kom. Besplatno tank pad(default ugljika boja)

Dar 4:1 Komplet besplatnih profesionalnih vijaka izglađivanje puna kompleta vijaka za izglađivanje.

Problem s naljepnica logotipa

U vezi s autorskim pravima uklonimo logos(naljepnice s logotipom)sa slike kompleta обтекателей.Ali sve setove обтекателей će doći s punim naljepnice,uključujući i naljepnice sa logom(Logo Stickers).Ako želite vidjeti originalne fotografije izglađivanje s logotipom naljepnice(logo naljepnica)jednostavno ne ustručavajte se da nas kontaktirate, molimo vas!

Opis proizvoda

- Odgovara za: Triumph Daytona 675 06-12

- Boja: Tehnika racing custom painted

- Stanje: 100% potpuno novi dijelovi tehnika non-OEM i otvori pre просверлены

- Materijal: visoko Kvalitetne ABS plastike

- Lijevanje: injection moulding oblik 100%

- Dijelovi:ono što vidite, ono što ste dobili, iste fotografije proizvoda pokazuju

- Ugradnja: preporučujemo postaviti profesionalni * Napomena: Ako ne možete pronaći dizajn boje koji želite u našoj trgovini, molimo vas da nas kontaktirate, možemo postaviti bilo koji dizajn koji vam se sviđa. * Čim smo završili proizvodnju, mi ćemo vam poslati pravi fotografije za potvrdu vaše rezervacije prije nego što mi poslati ga.

* Ovaj komplet обтекателей tehnika je izrađen od rezervnih dijelova tehnika, od kvalitetne ABS plastike i nepravilnog trkaće boje tehnika.

* Molim, NE brkati nas s drugim prodavačima, jer oni će imati puno problema s dolikuje!!Dostava EMS Brze narudžbe će biti poslana nakon 7-10 radnih dana od datuma plaćanja.Obrnut naplata robe će biti obaviješten putem e-maila.

- Oplata pažljivo provjeravaju prije pakiranja i slanja

- Roba će biti poslana EMS (7-10 radnih dana) ili HongKong EMS (5-7 radnih dana) u većini zemalja.

- Roba će biti proglašen kao "Plastični oblik" i cijenjen u $100USD samo u svrhu dostave.Mi nismo odgovorni za carinski porez ili porez na uvoz, ako se to dogodilo .

- Ako je adresa neispravna, molimo vas, provjerite svoje pravo prije plaćanja.Nagađajući adresa može dovesti do gubitka pošte.tvrdnje o povratu sredstava u tom slučaju ne prihvaća.

- Broj za praćenje će biti odobren nakon što ga pošaljete.

Pravila povrata

- Povrat novca ili povrat neće imati nikakve naknade za nadopunjavanje zaliha , troškovi isporuke i prijenosa isključena.

- Pogrešan ili neispravan proizvod: nema dodatnih naknada , mi ćemo zamijeniti ih i оплатим trošak povratne dostave.

- Nadoknadit ćemo samo standardne zemaljske cijene dostave.

- Proizvod mora biti vraćen u savršenom stanju, u originalnoj ambalaži i pribora, nikada nije instaliran i ne монтировался.Mi ne primamo povrati nakon 10 dana za isporuku.

- Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu prije naručivanja ili nakon primitka robe, molim vas da me kontaktirate u bilo koje vrijeme, sam odgovoriti na vaš e-mail u najkraćem mogućem roku!

Naši

- 100% pozitivne recenzije, svoje prave povratne informacije je vrlo važno za nas.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: