Ručno Vezanje Tepisi Tepisi Za Dnevni Boravak Uzorak Обюссон Tepih Vuna Za Pletenje Tepiha

  • 4 537.90 kn
( 0 Naši kupci )

Tepisi i Prostirke

Broj artikla:
  • w40864
Oznake:
  • minijaturne tepiha, key tepiha, tepisi foto, tepisi virvuito, stupanj tepiha, tepisi ktm, c tepiha, haski tepiha, palma tepiha, zidni tepisi
  • Dizajn: Perzijski
  • Stil: Europski
  • Odnosi se skripte: Domaćinstvo
  • Inženjering: Priručnik Хохолок
  • Materijal: 100% svila
  • Načini prodaje: Kemijska čistionica i Vakuum usluga čišćenja
  • Broj modela: gc172aubyg28
  • Vrsta uzorka: Srce
  • Mjesto: Kupaonica
  • Stil pranja: Ručno pranje
  • Oblik: Pravokutnik
  • Korištenje: Hotel

Europska tepih ručne vune hodnik dnevni boravak i kauč stol mali tepih zadebljanje korisničko tepih dnevni boravak ra003 4x6 gc172aubyg28 _

Debljina:18mmAbout

Tehničke karakteristike: Veličina se može prilagoditi na bilo koju veličinu, molimo kontaktirajte Predstavljamo

Prednosti: Protuklizni/otporna na vlagu/плесневеющий/zvučna izolacija/hrapav

Značajke: Prekrasan dizajn, moda, novost, složene i suptilne vještinu izrade, подчеркивающее osobnost vlasnika toplog i nezavisnih prostora.

Područje primjene: dnevni boravak, spavaća soba i ured.Jastuci itd.

Način održavanja: četku možete koristiti za svakodnevnu službu.Gumena tkanina može očistiti kosu na površini tepiha i tkati ih preko puta.2-3 Anđeo ga čisti jednom usisavanje.Pravilno čišćenje može produžiti trajanje tepiha.

Način pranja: Obavezno koristite posebno sredstvo za čišćenje za tepih ili neutralno sredstvo za čišćenje nakon razrjeđivanja vodom.Preporučuje kemijska čistionica.Obratite pozornost na sjene, zrak suh, ne izlažite suncu. (Pretpostavlja se da je tvrtka za čišćenje tepiha će biti bolje.)

Jer tepiha pakiran u role, kad ste upravo dobili tepih open, osjetit ćete malo deformiran.Postupno možete vratiti glatko tepih, teško ga разглаживая! ___________

Savjeti za prijateljstvo: Neto vuneni tepih u početku использования3-4v za mjesec dana će biti plutajući kosa, kao i korištenje vremena postupno će nestati, tepih će biti sjajna i mekana, ako ne možete prihvatiti fenomen plutajući kose prijatelja, molimo vas, budite oprezni, erotika!

Greška Detaljni: Različite serijsku proizvodnju, bojanje tvorničkog pređe također će imati malu pogrešku boje (izvoz narudžbe su neizbježne), kao i računalni prikaz, snimanje kamerom izazvati vizualne pogreške, naš shop učinio sve što je moguće promijeniti različite kutove, drugi način fotoaparata, da se tepisi, ograničiti smanjenje razlika u boji, pa molim one, koji ne mogu prihvatiti da je razlika u boji i života.Kupci koji dopuštaju pogreške u proizvodnji, treba pažljivo izabrati.

Različite specifikacije.Broj serije.Uzorak može se malo razlikovati individualni veličina tepiha u skladu sa svojim stvarnim dimenzijama uzorak će se povećati ili smanjiti proporcionalno, veličina uzorak će se prilagoditi u skladu sa stvarnim veličine veličine ljestvice, jer tepih je fleksibilnost, greška veličine pozitivna ili negativna.Oko 2%, isto se odnosi i na izvozne narudžbe.Molimo vas, obratite se potvrde o primitku tepih.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.Hvala.Tepisi sve potpuno novu proizvodnju, odmah poslana na vas nakon završetka, okus ljepila ne može улетучиться u vremenu, ako ste osjetljivi na ukusu, pravovremeno ventilacija prozora nakon primitka robe može biti i ekološki čista proizvodnja ljepila bezopasan za ljudsko tijelo, možete biti sigurni da koristite!Zanemarite ili budite dovoljno osjetljivi da kupci oprez похлопывали vas!

Povrat problema: dajemo garanciju kvalitete svih proizvoda kupljenih u našem trgovačkom centru.Pažljivo smo provjeriti robu prije isporuke, kako bi bili sigurni da je on odveden.Kako bi se spriječilo oštećenje i izazvati nepotrebne kontroverze prilikom transporta, molimo vas da pažljivo provjerite je li pakiranje robe u dobrom stanju i da li proizvod oštećen prije potpisivanja ugovora i primanja.Problema s ozljedama nakon potpisivanja i dobivanje više ne će biti prihvaćen u našem magazinu.Molim te, oprosti mi!Ukoliko ste dobili proizvod sa problemima kvalitete, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od nekoliko sati za zamjenu proizvoda.Molimo vas, čuvajte proizvod незапятнанным i koristilo.Pakiranje i viseće oznake ne smije biti oštećen.U suprotnom, imamo pravo odbiti povrat robe.

1 、 Mi podržavamo Taobao Mall. 7 Nema razloga vratiti uslugu razmjene svaki dan.Uzimajući robu u roku od 7 dana, to ne može biti vraćen do tada, dok ne bude potvrđena kao problem kvalitete i prodavatelj poštanskih troškova će ga nositi. 7 Samo u nekoliko dana on je rekao da postoji problem, i to ne može biti offset.Molimo vas, oprostite kupca.U roku od sedam dana nakon kupnje tepih ne стирался i može biti vraćen i zamijenjen u dobrom stanju, bez utjecaja na drugu prodaju.Bojenje, boje, deformacija i uklanjanje naslona, uslijed nestručnog pranja ili upotrebe od strane kupca neće vratiti.

2 Pri otvaranju ambalaže postoje očite štete i mrlje, koje se može vratiti i zamijeniti.Nakon što proizvod će biti vraćen, poslat ćemo vam robu koja se trguje, što je prije moguće, ili povrat novca po potrebi.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: