AC220-240V MAKITA 619058-4 BTD040 BTD060 BTD061SHG BTW070 BTD042 BTD062 BTD072 BTW070DNZ BTD060Z Rotor

  • 476.54 kn
( 0 Naši kupci )

Električni alati

Broj artikla:
  • w5021
Oznake:
  • prirubnica makita, vješalica makita, crvena макита, cipele makita, reduktor makita, mel макита, makita igračke, džep макита, червячная макита, navoj макита
  • Naziv: Макита
  • Tip svrdla: Bušilica

OBAVIJEST

Moj dućan je agent električni alat MAKITA.Svi proizvodi koji se prodaju u našoj trgovini, označena makita, koja je originalnim proizvodima.

Plaćanje

1. Primamo PAYPAL, VISA,Master Card,TT i Western Union kao način plaćanja; 2. Kada mislite da je proizvod skuplji, možete nazvati, pitati za popust.Ja ću učiniti sve što je moguće kako bi dobili popust . 3. Ako ste pitajte me o popuste, prvo morate poslati narudžbu za mene, ne "plati sada", kada sam dobio vašu narudžbu, ja скорректирую cijenu , onda ga platite .

Dostava

Kada ste odabrali sve poštu mail, mi ćemo naše vlastito rješenje poslati ga uz pomoć jednog od sljedećih pristupa za slanje.ePacket: dobar za neke zemlje.Prosječan rok isporuke je 152~ 30 dana.Zračni mail stup Kita: za većinu zemalja u svijetu.Ali prosječni rok isporuke je 15 ~ 60 dana.www.apartmani-baskavoda.com Standardna dostava: dobro za većinu zemalja u svijetu.Prosječan rok isporuke je 15 ~ 35 dana Pošta Nizozemske: dobro za europskim zemljama, prosječan rok isporuke je 10 ~ 35 dana.DHL: DHL brzo i da će trajati oko 3-7 dana za većinu zemalja, ali to može uzrokovati carinske pristojbe.Kupci su odgovorni za carine i porezi.Ako ćete ga koristiti,recite mi da prije naručivanja

Povrat

Mi prihvaćamo povrat novca samo u slučaju, ako se roba ne je opisan u opisu proizvoda, molimo vas, pošaljite proizvod vratiti u roku od 10 dana nakon primitka .

Kontaktirajte nas

Zalažemo se za veliku službu za korisnike .Vi ste safisfaction i 5-sart rejting naši vrlo važna za nas .ako imate bilo kakvih pitanja u vaše narudžbe,molimo kontaktirajte nas za rješavanje, prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti spor.Mi smo uvijek ćemo biti tu da služi vama.Molim vas, vjerujte mi, da su sve transakcije će imati sretan kraj.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: