Besplatna dostava Desni i Lijevi Nosač Vanbrodskog motora hangkai 2-taktni 5-6hp

  • 622.43 kn 707.31 kn
( 0 Naši kupci )

shop

Broj artikla:
  • w19525
Oznake:
  • pokretanje vanbrodskog motora, kit mercury 6hp, električni spušteni motor, naljepnice snaga vanbrodskih motora, prsten хангкай, spremnik ulja hangkai, ventilator hangkai 2, držanje hangkai 36, zupčanik yamaha 6hp, držanje vanbrodskog motora hangkai
  • Vrsta goriva: benzin
  • Cilindri: 1
  • Boja: crna ili dok se za rad
  • Stanje: Novo
  • Otpremna: u roku od 3 dana nakon uplate
  • Dimenzije (D x Š x v) (mm): --
  • motor: 2 Potez
  • elegantan stil: vodeno hlađenje
  • Radna brzina: 4000-5000р/min
  • sustav paljenja: CDI
  • Obujam motora: 3.1 - 4Л
  • Naziv: EVERLAST BAY GRADITI BUDUĆNOST
  • Položaj motora: Spušteni motor
  • Warantee: 1 godina
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Besplatna dostava Desni i Lijevi Nosač Vanbrodskog motora hangkai 2-taktni 5-6hp

1. Brazilski korisnici, molimo vas da ostavite svoj porezni broj (CPR/GST/RFC/CFT/CPF). 2.Ruski kupci, molimo vas , pozovite točno puno ime ( ime , prezime ,bolje sa prezimenom vašeg oca) primatelja i punu adresu informacija, kao i nova pravila u vašoj zemlji , upućivanje neće biti uspješno isporučena bez ove informacije.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. USLUGA TRANZITNOG VREMENA dostupan prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Tranzit vrijeme se može mijenjati, posebice tijekom blagdana.

6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog dostupnosti na lageru, a razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

1. Imate 5 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 5 dana, smatra se da je koristilo, a MI NE ćemo IZDATI VAM POVRAT novca ILI ZAMJENU.IZUZETAKA NEMA!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi MORAJU BITI u originalnom pakiranju, i TREBALI bi NAM DATI broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i svoj po#.

3. Mi ćemo VAM povrat novca u punom iznosu dobitne oklade, nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se Kupac i prodavatelj će odustati od posla s www.apartmani-baskavoda.com.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod(e) nije tako, kao reklamirao.

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim proizvoda, oštećenih i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Oprema dolazi s jamstvom od 3 mjeseca.

2. Neispravne robe MORAJU biti obaviješten i vraćen u roku od jamstvenog roka (i u originalnom pakiranju, ako je to moguće).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i dati svoj broj narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMIJENITI ROBU S ISTEKLA GARANCIJA.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.apartmani-baskavoda.com!

1.Ostavimo pozitivan pregled nakon primitka uplate.Molimo kontaktirajte nas ako niste zadovoljni s proizvodom nakon njegova primitka.

2. Na sve poruke će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana.Ako niste dobili naš odgovor, molim vas, molim vas, ponovo pošaljite svoj e-mail, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

3. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama,molimo vas, dajte nam komentar od 5 zvjezdica.Hvala!

1.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz. ·

2.Mi ćemo vam poslati paket u skladu s onim kakav je način isporuke ste izabrali ,ali ako postoji velika razlika u rok isporuke i napunjen je zbog express-tvrtke (DHL ,FedEx ,TNT ,UPS), mi ćemo vam pomoći da ponovno odabrati još jedan učinkovit ekspres za 1 dan .Morate odgovoriti nam u roku od 1 radnog dana ,u suprotnom, mi sami ćemo rješenje za vas !

3.O projektnom rok isporuke samo za vašu informaciju ,on ponekad može biti odgođen zbog praznika ili posebnih uvjeta, kao što su carinski stroga provjera .

4. Kako bi bili sigurni da ste dobivanje proizvoda s niskim troškovima carinjenja ,možemo objaviti na računu s niže vrijednosti, morate nas obavijestiti unaprijed, ili ćemo proglasiti fakturu sa stvarnim cijenu koju ste platili .

5.Za ruskog kupca, imamo brz način dostave, samo 5 dana bit će dostavljen u vašu zemlju, ali vam je potrebno da se proizvod sami u našem ruskom uredu.Ovaj način je pogodan za trgovca na veliko.Ako je nešto zanimljivo, molimo pošaljite nam e-mail.Hvala.

6. Samo ozbiljan kupac!Molim vas, stavite ulog samo u slučaju, ako se slažete sa svim uvjetima

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: